Slotdag Beaufort inschrijvingsformulier

Schrijf je hieronder in, duid aan wat je graag wilt bezoeken op zondag 30 september, daarna ontvang je een mail met het overzicht van jouw inschrijving

Opgelet: voor alle wandelingen en fietstochten geldt dit overzicht NIET als automatische inschrijving.  Wij gaan eerst manueel de beschikbaarheden na, daarna krijg je een bevestigingsmail.
Enkel wanneer je een bevestigingsmail ontvangt, mag je deelnemen aan de wandeling en/of fietstocht. Mocht de groep reeds volzet zijn, word je hier ook van op de hoogte gebracht.


*Door je gegevens in te vullen geef je de expliciete toestemming om jouw gegevens te verwerken. Wij geven jouw gegevens enkel door aan de gekozen musea of indien gekozen voor een wandel- of fietstocht aan de betrokken gids met als enige doel om jou gratis toegang te verlenen. Jouw e-mail en telefoonnummer gebruiken wij enkel in het kader van jouw inschrijving. 
Westtoer behandelt persoonsgegevens met de grootste zorg. Onze volledige privacyverklaring vind je op www.westtoer.be/dataverwerking   

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF