Degustatiesessies Rotor: invasieve exoten op de wijze van een topchef


RotorTijdens Beaufort 2018 kun je maandelijks terecht in de ruimte die Rotor creëerde voor Beaufort 2018, voor degustatiesessies van invasieve exoten. Tijdens deze unieke ervaring worden al jouw zintuigen geprikkeld.
Je proeft een menu dat is samengesteld op basis van eetbare invasieve exoten enerzijds (met o.a. de Chinese wolhandkrab, eriocheir sinensis), en lokale kwaliteitsproducten anderzijds. De chef kookt voor een exclusief groepje van 20 personen. Hij of zij doet dit te midden van de gasten en geeft samen met een expert uitleg over invasieve exoten. De sessies vinden plaats in een tijdelijk paviljoen op het strand van Zeebrugge-bad. Data en deelnemende chefs: 

 

 

 

  • Donderdag 13/9, 20u - Felice Miluzzi (Rossi, Leuven) - VOLZET

  • Zaterdag 15/9, 18u en 20u - Pieter Lonneville (Tête pressée, Brugge) (20u reeds volzet, 18u wachtlijst)


Praktisch:
Het menu kost 109 euro pp (dranken inclusief) en bestaat uit:

  • 2 amuse-bouches
  • voorgerecht
  • hoofdgerecht
  • dessert

Locatie: URB SEA - strandzone ter hoogte van Zeedijk 25 B (Reddingspost), 8380 Zeebrugge, België
 

RotorHoe reserveren?

Enkel online, hieronder kan je je reservatie maken

Na jouw registratie gaan we de beschikbaarheden na en ontvang je van ons een definitieve bevestiging via e-mail. Het kan een 3-tal dagen duren voor je een bevestigingsmail ontvangt. In deze e-mail vermelden we een rekeningnummer en referentie. Dan vragen we jou om onmiddellijk te betalen. Indien de betaling niet is gebeurd binnen de 7 dagen wordt de reservatie terug vrijgegeven.

De reservatie moet worden gemaakt met een even aantal personen (per 2).

 

Wil jij deze unieke ervaring ook beleven?

Reserveer snel want er zijn slechts 20 plaatsen per sessie! Momenteel zitten alle sessies vol, behalve voor 15/9 om 18u leggen we nog een wachtlijst aan, omdat we hier mits voldoende interesse nog een extra sessie laten doorgaan.

RESERVEREN

 

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF