Mooss

← vorige

Wij van Mooss willen kinderen, jongeren en hun begeleiders goesting geven in kunst. Wij zijn met vier teams en we hebben allemaal samengewerkt om van het parcours van Beaufort een echte ontdekkingstocht te maken.

Het workshopteam en het museumteam hebben voor de tekstjes en opdrachten gezorgd. Daar valt verder weinig spannends over te zeggen: mensen aan een vergadertafel en achter hun computer… Maar wij hebben er wel veel plezier aan beleefd: allemaal zotte (maar ook interessante) dingen bedenken die jullie kunnen doen om de werken van een andere kant te bekijken!

Team AmuseeVous stuurde Museumtoeren op pad, een redactie voor én door jongeren (16-26 jaar) die bloggen over kunst, tentoonstellingen en musea. Van 23 tot 25 maart hebben zij de kust onveilig gemaakt met camera’s en tonnen inspiratie. Als prettig gestoorde gidsen nemen ze je mee in hun blik op de kunstwerken. 

Het BAZART-team schakelt BAZART-kinderen in. BAZART is onze kunstjeugdbeweging: iedere zaterdag komen kinderen en jongeren samen voor kunstig spel en een speelse blik op kunst. Beaufort mag twee groepen BAZART-kinderen verwelkomen: zij bekijken de kunstwerken met een frisse blik en voorzien ze van gesproken commentaar. Vanaf 1 mei te beluisteren!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF