Fluid Axis

Fluid Axis

← vorige / Knokke-Heist

Fluid Axis 2018

Leon Vranken


kinderen mogen op eigen risico onder toezicht van een volwassene de trap op.

voor families jongerengids kindercommentaar

 

Voor families

De kunstenaar heeft drie uitkijkposten tegen elkaar geschoven. Ga eens voorzichtig naar boven: wie of wat zou jij vanaf hier in het oog moeten houden? Je ziet vooral elkaar en een waterstraal die voor je neus op en neer danst. Vroeger werden fonteinen dikwijls gemaakt om te tonen dat wij de natuur kunnen temmen: het water loopt zoals wij het willen. Is dat hier ook zo? Het lijkt eerder een wilde straal die ons elk moment nat kan sproeien. Het is een heel doorzichtige, fantasierijke en onvoorspelbare fontein. Een strakke constructie met een vloeibaar hart. Een uitnodiging om te dromen en te spelen.

  .

Opdracht "battle met het water"

Drie reddersposten staan hier tegen elkaar, met middenin een wilde waterstraal.

Neem elk een handvol takjes of bladeren en ga ermee boven op een uitkijkpost staan. Leg de takjes of bladeren op je handpalmen en steek je armen uit. Spoelt de waterstraal dit meteen weg? Kan je de natuur tegengaan? Wie van jullie kan de takjes of bladeren in zijn handen het langste 'redden'?

 

Jongerengids

Durf je? Durf jij je te laten gaan? Als een klein kind op de trappen? Spelen met water, spelen met een fontein? Wij durfden! Ai. Is ’t gênant geworden? Hebben we ons belachelijk gemaakt? Of hebben we Ingeborg-stijl het pad der zingeving bewandeld? De kunstenaar zegt het al, laat je verbeelding de vrije loop. Benieuwd of jij net zoals wij ook een nieuwe levenstrap zal bewandelen…

 

Kindercommentaar

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF