Met de fiets

De Kust is een heerlijke bestemming om te fietsen. Een fietstochtje met zeezicht brengt de gezondheid van een mens naar topniveau. Bovendien is het strand nooit veraf en zijn er altijd mooie plekjes om even halt te houden. Van De Panne tot Knokke-Heist. Voor jong en minder jong. Elke kustgemeente heeft heerlijke troeven.

Alle topwerken van Beaufort 2018 kan je makkelijk verkennen aan de hand van het fietsnetwerk. Bij elk werk vermelden we het dichtstbijzijnde fietsknooppunt. Trap je ook graag langs andere artistieke plekjes aan zee? Dan heb je geluk, want speciaal voor jou stippelden wij 10 kunstige lusjes uit op het fietsnetwerk. Krijg je maar niet genoeg van fietsen aan zee? Ontdek dan alle lusvormige fietsroutes aan De Kust, die jou laten genieten van al het moois dat deze regio voor jou in petto heeft. Veel fietsplezier! 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF