Hoe Beaufort bezoekenTips voor een bezoek met de tram, te voet of met de fiets

Met de tram
Te voet
Met de fiets
100% elektrisch
Happy Trip, duurzaam reizen naar de Kust

 

Met de tram

De Kusttram is onlosmakelijk verbonden met het unieke van de Kust. Bovendien is dit vervoersmiddel ook erg praktisch. De Kusttram rijgt maar liefst 68 haltes aaneen tussen De Panne en Knokke-Heist. Kortom, de ideale manier om alle Beaufort-werken te ontdekken! Daarom vermelden we bij elk werk meteen ook de dichtstbijzijnde halte van de kusttram.
 

Te voette voet

Aan de hand van de Kustwandelroute kan je Beaufort ook makkelijk te voet bezoeken. Dankzij dit wandelnetwerk van verharde en onverharde wandelwegen tussen De Panne en Knokke-Heist, stippel je je eigen wandelroute uit via bewegwijzerde knooppunten. Bij elk werk vermelden we dan ook het dichtstbijzijnde wandelknooppunt. 

 

Met de fiets

Of wat dacht je van een bezoek aan Beaufort met de fiets? Bij elk werk vermelden we ook het dichtstbijzijnde fietsknooppunt. Maar we hebben nog meer tips om je bezoek per fiets te plannen:

 

 

100% elektrischbezoek Beaufort elektrisch

Er is ook de mogelijkheid om Beaufort op een unieke, duurzame manier te ontdekken. Onze partner, Vitae Mobility, heeft hier 3 leuke 'elektrische' arrangementen uitgewerkt:

 

 

Ontdek alle werken met de dichtsbijzijnde tramhaltes en dichtstbijzijnde wandel- en fietsknooppunten

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF