Beaufort wedstrijd

Beaufort trakteert op 30 september met tal van leuke activiteiten maar we hebben ook enkele leuke prijzen voor je in petto.  Wil je graag kans maken? Doe dan snel mee met onze wedstrijd!

1. Een elektrische plooifiets 'Beaufort UGO' t.w.v. 1699 euro

Beaufort ugoDeze elektrische plooifiets, van het merk 'Beaufort' is perfect voor een fietstocht langsheen alle werken van Beaufort.  Bovendien past de UGO in geplooide toestand probleemloos in jouw wagen of op de trein.

Kom hier alles te weten over de 'Beaufort UGO' plooifiets.


 

2. Een weekend met champagne ontbijt in B&B Summertime in Koksijdebnb summertime

Laat je in de watten leggen en geniet van een weekend in de suite van B&B Summertime, waar je gastvrij wordt ontvangen door Suze en Guy.  Verken van daaruit alle werken van Beaufort of misschien wil je liever het ganse weekend vertoeven in de suite?
 

Droom hier al even weg over B&B Summertime.

 

3. Drie duotickets voor een geleid bezoek aan Beaufort 2018 per elektrische bus 

Op 30 september, de allerlaatste dag waarop je Beaufort kan bezoeken, is er een geleide toer voorzien per elektrische bus. Wij geven 3 duotickets weg.
 

Ik doe mee met deze wedstrijd en wil kans maken op een van bovenstaande prijzen

*Door je gegevens in te vullen geef je de expliciete toestemming om jouw gegevens te verwerken. Wij gebruiken jouw gegevens enkel om je te verwittigen indien je bij de winnaars bent. 
Westtoer behandelt persoonsgegevens met de grootste zorg. Onze volledige privacyverklaring vind je op www.westtoer.be/dataverwerking   

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF